21.7.14.

Uklanjanje kondiloma: biljni lekovi


Prednost biljnih preparata je u tome što prodiru u koren virusne bradavice i deluju i na sam HPV koji se nalazi u koži ili sluzokoži. Ne oštećuju tkivo, poces je bezbolan i mnogo manje košta. Mogu se koristiti kod kuće i na taj način se izbegavaju neprijatnosti zbog odlaska kod lekara i same intervencije. 

Period inkubacije virusa traje od tri do osam meseci 



Nema dokaza da bilo koji poznati način uklanjanja kondiloma koji se koristi u savremenoj medicini eliminiše HPV infekciju ili smanjuje infektivnost. 
Standardne medicinske terapije genitalnih bradavica mogu da uklone većinu bradavica, ali ni jedna nije pokazala potpunu efikasnost, niti je svaki metod uklanjanja kondiloma uspešan kod svakog pojedinca ili tipa kondiloma.  
Kod većine pacijenata potrebno je više tretmana u toku nekoliko nedelja ili meseci, ali nema garancije da će svi kondilomi nestati ili da se neće ponovo pojaviti. 
Ako ne bude znatnog poboljšanja ni posle tri tretmana ili ako svi kondilomi nisu uklonjeni ni posle šest tretmana istim metodom, onda se pokušava sa drugačijim načinom lečenja. 
Biljnih krema za uklanjanje kondiloma na koži i polnim organima kao i vaginalete za kondilome u cervikalnom kanalu i anusu, sada možete naći i našem tržištu i neke su već stekle reputaciju efikasnog i bezbednog preparata protiv kondiloma. 
Pored krema, ima i biljnih mešavina, uglavnom za imunitet, ali neke od njih sadrže i specifične antivirusne biljke. 
Istovremenom upotrebom ovako pripremljenih čajeva i kreme i/ili vaginaleta protiv kondiloma, postižu se optimalni rezulatati u uništavanju virusa i  kondiloma.
Izbegavajte da sami "mućkate" kreme, koristite etarska ulja ili neke druge kombinacije. 
Za efikasno dejstvo kreme je veoma važno znati odnos biljaka koje kombinujete.
Etarska ulja zahtevaju posebna znanja jer su jako koncentrovana i mogu izazvati opekotine.
  

Biljna krema Papiloma za
uklanjanje spoljnih kondiloma
detaljnije i naručivanje
ili telefonom 0637636702


Нема коментара:

Постави коментар